Zo lang mogelijk genieten van uw droomtuin

Suvaal Tuinen staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

Nadat uw tuin is aangelegd is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden en verzorgen. Aangezien dit veel tijd en energie kan kosten nemen wij dit graag van u uit handen. Als aanlegger weten wij precies wat uw tuin nodig heeft qua onderhoud, waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw droomtuin. Wij kunnen de renovatie en onderhoud voor een bescheiden tarief voor u uitvoeren waardoor u keer op keer uw droomtuing kunt laten herleven.

Iedereen met een tuin loopt tegen het moment aan wanneer onderhoud aan de tuin niet meer te vermijden is. Zelfs bij een onderhoudsarme of een net nieuwe tuin, is het nodig om deze af en toe onder handen te nemen. Natuurlijk is dit per tuin en seizoen anders, en juist daarom is het belangrijk om het juiste tuinonderhoud uit te voeren. Een strenge vorst, droogte of ongedierte kunnen de tuin behoorlijk aantasten. Ook is er gedurende het eerste jaar meer aandacht nodig voor de beplanting, deze zijn dan nog nog erg kwetsbaar. De beplanting maakt gedurende het eerst jaar zijn wortels aan, waardoor optimale groei en dus onderhoud erg belangrijk zijn.

Ook is het belangrijk tuinonderhoud in de opvolgende jaren te blijven uitvoeren. Met een lange termijnbeeld kan uw tuin zicht ontwikkelen tot uw droomtuin. Hiervoor raden wij om minstens eenmaal per jaar uw tuin te laten onderhouden door onze ervaren hoveniers. Zij kunnen uw tuin op de juiste manier onderhouden en u tips geven voor uw lange termijnbeeld.

Suvaal Tuinen heeft ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van uw tuin. Wat moet u doen als u beplanting ziek wordt of als u blijvend last heeft van insecten en plaagdieren? Deze en andere vragen, vereisen specifieke kennis. Kennis die wij graag met u delen en inzetten om uw tuin te onderhouden. Met een constante herleving van uw tuin als resultaat.