Over Suvaal Tuinen

Suvaal Tuinen staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

Onze tuinarchitecten en vakmannen luisteren naar uw wensen en behoeften en verwerken dit in uw droomtuin die zowel past bij het huis als de omgeving.

Ook voor het aanleggen en onderhouden hebben wij onze experts, de hoveniers, die met hun vakkundige ervaring uw droomtuin realiseren maar ook periodiek onderhouden.

Benieuwd wat Suvaal Tuinen voor u kan betekenen?

Vraag dan een offerte aan.

Kevin Suvaal over Suvaal Tuinen

Mijn naam is Kevin Suvaal Sinds November 2015 ben ik de Drijvende kracht achter Suvaal Tuinen. 

In de afgelopen 3 jaar is Suvaal Tuinen uitgegroeid tot een van de grotere hoveniersbedrijven uit de regio. Het werkgebied is steeds meer uitgebreid, evenals het team en de machines. Een jongensdroom die uitkomt!

Het is allemaal begonnen met een baan bij aannemingsbedrijf Laven bv als 13 jarige jongen. Hierna ben ik mij verder gaan specialiseren bij Hoveniersbedrijf Nymphaea.  Waarbij mijn passie als hovenier echt begon te groeien. Het maken van een droomtuin voor elke klant begon al snel een grote wens te worden. Wat in 2015 tot vervulling kwam met de oprichting van Suvaal Tuinen.

Begonnen als zelfstandige en daarna gegroeid naar een team van 3 man, en ondertussen uitgegroeid tot een team van 6 vaste krachten. Niet alleen het team, maar ook de diensten en de machines hebben een flinke uitbreiding gehad. Ondertussen is Suvaal Tuinen trots eigenaar van; een vrachtwagen, graafmachines, shovels, rupsdumpers en nog veel meer.

In de afgelopen jaren hebben we in Nederland vele prachtige tuinen mogen realiseren . Maar hier is het niet bijgebleven, ook zijn er bijvoorbeeld volledige schuren, veranda’s en zwembaden gebouwd. Niet alleen kleine tuinen krijgen een nieuw uitstraling , ook de grotere tuinen worden aangelegd met alle luxe van dien

Suvaal Tuinen heeft een sterke naam opgebouwd, waarbij vaak wordt geroepen; ‘’het team van Suvaal Tuinen werkt onwijs hard door, door weer en wind.’’ Met een fantastisch team, met veel kennis en ervaring is Suvaal Tuinen blijven groeien, en zijn er veel tevreden klanten geholpen.

Een team en bedrijf om trots op te kunnen zijn!

Ook u help ik graag bij het realiseren van uw droomtuin, u bent meer dan welkom!

` Kevin Suvaal

suvaal tuinen

Suvaal tuinen is exclusief partner als uitvoerende partij bij projectrealisatie voor Rodenburg Tuinen.

rodenburg