Uw droomtuin komt tot leven

Suvaal Tuinen staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren. Na goedkeuring van het ontwerp schakelen wij onze ontwerper en tuinarchitect in waarbij zij samen met een kritisch oog kijken naar de aanleg van uw tuin. Zij zorgen ervoor dat het ontwerp duidelijk is voor de tuinarchitect en zijn hoveniers en exact wordt ontworpen zoals u wilt.

Zowel als de ontwerper hebben de tuinarchitecten en hoveniers jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg. Wij werken met een vast team zodat voor iedereen duidelijk is wat er verwacht wordt en wat ieders kwaliteiten zijn zodat iedere professional doet waar hij goed in is. Naast de beste methodes beschikken wij over onze eigen machines waardoor uw tuin op de best mogelijk manier gerealiseerd wordt. Door de samenwerking in een vast team weet iedere specialist wat er van hem verwacht wordt en zullen met allen het beste genoeg nemen.

Tijdens de realisatie wordt er gebruikt gemaakt van materialen van onze vertrouwde leveranciers. Door onze vaste samenwerkingen zorgen wij ervoor dat u de beste kwaliteit zult krijgen tegen de beste prijs. De planten, bomem, vijvers, bestratings- en bouwmaterialen en zelf schroeven zijn door ons veelvoudig gebruikt en getest. Deze hebben alleen hun eigen behandeling nodig, die door onze ervaring volledig bekend zijn en dus het beste resultaat dat mogelijk is leveren.

Tijdens de tuinaanleg verzorgen wij alle werkzaamheden, van beplanting tot verlichting. Hierdoor onstaan unieke ontwerpen waardoor uw tuin uw droomtuin wordt.

Nadat uw tuin is aangelegd is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden en verzorgen. Aangezien dit veel tijd en energie kan kosten nemen wij dit graag van u uit handen. Als aanlegger weten wij precies wat uw tuin nodig heeft qua onderhoud, waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw droomtuin. Wij kunnen de renovatie en onderhoud voor een bescheiden tarief voor u uitvoeren waardoor u keer op keer uw droomtuing kunt laten herleven.

Ook wanneer u niet kiest voor onderhoud, ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhouden en verzorgen van uw tuin.